Wicker loungeset

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wicker Loungeset

Bij deze tijd hoort een wicker loungeset. Een wicker loungeset geeft uw tuin veel sfeer terwijl het niet veel onderhoud nodig heeft. Wicker is een fijn materiaal om voor buitenmeubels zoals loungesets te gebruiken omdat het goed tegen verschillende weersinvloeden kan. U kunt de wicker loungeset gerust het hele jaar buiten laten staan zonder u zorgen te maken over het onderhoud. Dit maakt de wicker loungeset een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Wicker wordt in verschillende kleuren gemaakt, waardoor wij een uitgebreid aanbod hebben voor de wicker loungeset. 

 

Een wicker loungeset is een goede investering voor in je tuin. Je kan zo heerlijk genieten in de tuin tijdens de warmere dagen. Je zit erg comfortabel en de uitstraling van de set is geweldig, maar ben je bang dat de set niet zo lang mee zal gaan? Dat is bij ons niet het geval en zeker niet als je een wicker loungeset koopt. Verschillende merken in ons assortiment maken gebruik van wicker. Wicker is een kunststof draad dat gevlochten is om het frame van de producten. Het heeft de uitstraling van natuurlijk materiaal, maar de voordelen van een kunststof materiaal. Deze producten gaan dan ook zeker meer dan 10 jaar mee!

 

Merken die wicker loungesets aanbieden

Bijna alle merken in onze webshop maken gebruik van wicker, zoals 4 Seasons Outdoor, Allibert, Kettler en Garden Impressions. De reden dat veel merken dit materiaal gebruiken, is omdat het een erg lange levensduur heeft. De producten gaan zeker langer mee dan tien jaar en ze zijn erg makkelijk in onderhoud. De kleur van het materiaal blijft ook erg lang mooi. Wicker is getest op verschillende invloeden zoals: uv-straling, schimmels en vocht. 

Soorten producten

Wij bieden je verschillende soorten producten aan die wicker bevatten. Dit zijn loungesets, loungebanken, hockers, dining sets etc. Bijna alle producten op de webshop bevatten wicker. Wij willen je natuurlijk alleen het beste aanbieden! Je kan bij elk product de materiaalbeschrijving vinden. Dus als je twijfelt kan je altijd daar even een kijkje nemen. Als je er niet uitkomt, kan je ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice.